Termék részletek


Boon Frog Pod vizijáték tároló

Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól
Boon Frog Pod vizijáték tároló
 • Boon Frog Pod vizijáték tároló
 • Boon Frog Pod vizijáték tároló
 • Boon Frog Pod vizijáték tároló
 • Boon Frog Pod vizijáték tároló
 • Boon Frog Pod vizijáték tároló
9 990 Ft
Szállítási költség:
990 Ft

 

Frog Pod vizijáték tároló

Akinek van már gyermeke biztosan szembesült a fürdőkádban vagy annak környékén hentergő és egyre csak szaporodó vizi játékok tömkelegével, melyek sajnos gyakran vízben állnak, vagy nem száradnak ki teljesen, így esetenként penészesek vagy vízkövesek, vagyis nem is túl higiénikusak.

Az előzőkben leírt problémákra nyújtanak segítséget és praktikus tárolási lehetőséget a Boon fürdőszobai fali tárolói,  melyekkel egyszerűen kimerhetjük a fürdőkádból az abban úszó gyermekjátékokat, és ezt a fali talpra felakasztva, könnyen tárolhatjuk bennük az apróságokat. A tároló alapja polcként funkcionál, melyre flakonokat tehetünk, a tároló a rajta található öntapadó ragasztóval, vagy csavarral is felszerelhető.

A fürdőszobákból hiányoznak azok a kiegészítők, melyek a fürdőszobát rendben tartják, és segítik tárolni és rendszerezni a gyermekek fürdőszobai játékait.  A lyukacsos merítő segítségével összegyűjtheted és leöblítheted a gyermeked játékait, megakadályozod a vízkövesedést, és a gombák és a penész kialakulását. A falra szerelt alap beépített polcként használható, és ráteheted az összes fontos fürdő termékeket. A tárolót a fürdő falára tapaszthatod a tartozék ragasztószalagok segítségével, így nem árt csempének vagy falfelületeknek.

Ráadásul a tárolót gyermekek is szívesen használják, így ténylegesen ők maguk is segítenek a játékok tisztán tartásában. A levehető merítő kosár egyszerűen és szórakoztatóan segít tisztán tartani a fürdőszobai játékokat. Tárolja és szervezi fürdőszobai kiegészítőket és játékokat.

Fali alap beépített polcként funkcionál. Csökkenti a penész és egyéb gombák kialakulását. Szerelési választási lehetőség: ragasztó szalagokkal vagy csavarozással.

BPA-mentes, ftalát-mentes és PVC-mentes

Ajánlott életkor: Minden korosztály

 A TERMÉK JÁTÉKOT NEM TARTALMAZ!    

 

 • Márka
  Boon
  Termék típus
  Babaápolás - Fürdetés
  Ár
  5.000-10.000 Ft
  Cikkszám
  BO8014
  Státusz
  Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól    
Webáruház készítés