Termék részletek


Chicco NaturallyMe elektromos Mellszívó NaturalFeeling 150ml cumisüveggel

Chicco NaturallyMe elektromos Mellszívó NaturalFeeling 150ml cumisüveggel
 • Chicco NaturallyMe elektromos Mellszívó NaturalFeeling 150ml cumisüveggel
38 990 Ft
Készlet:
Rendelhető : 2-5 munkanap
Szállítási díj:
INGYENES

 

 

Elektromos árammal, valamint alkáli elemekkel is működtethető! Elemes működés esetén 2 db AA típusú 1,5V alkáli elem szükséges, melyet külön kell megvásárolni. 

A Chicco elektromos mellszívó egy II/a osztályba tartozó GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖZ. 

Termék tartalma:

 • NaturallyMe elektromos mellszívó
 • NaturalFeeling 150ml cumisüveg szilikon 0hó+ etetőcumival
 • zárókupak tejtároláshoz (hűtőben vagy fagyasztóban)

MELLSZÍVÓ MŰKÖDÉSE: A készülék mindig stimuláló ciklust kezd el először, hogy a tejmegindulást serkentse. Kb. 2 perc stimulálás után a készülék automatikusan átkapcsol tejleszívás ciklusra.

A stimulálási ciklus bármikor megszakítható és át lehet térni a tejleszívási ciklusra. Ha szükséges, ismételje meg a stimulálási ciklust.

A stimulálás/tejleszívás erőssége 10 fokozatban szabályozható. Ha a stimulálás/tejleszívás erősségének szabályozása közben fájdalmat vagy kényelmetlenséget érez, akkor csökkentse az erősségi fokozatot.

Fejhet váltakozva is a két mellből, ha úgy hatékonyabbnak és gyorsabban kivitelezhetőnek érzi a fejést.

HASZNOS TUDNI: A legtöbb nőnek kevés vagy közepes mennyiségű maradványtej fejhető le a szoptatás után, ami nem baj. A lényeg ugyanis az, hogy a szervezet annyi tejet termeljen, amennyire a csecsemőtápláláshoz szükség van. A szoptatás utáni fejés lényege nem az, hogy a tejtárolót telefejje az édesanya, hanem hogy a tejcsatornákból a pangó anyatejet lefejje, hogy az ne okozzon emlőgyulladást.

Használja a mellszívót a tej kifejésére szoptatás után, az emlőben a tejcsatornákban pangó maradvány anyatej eltávolítása céljából, az emlőgyulladás megakadályozása végett.

A mellszívó használata akkor is javasolt az anyatej lefejésére, amikor a bimbón hajszálrepedések keletkeznek a bőr felázása miatt, és a közvetlenül mellből történő táplálás fájdalmassá válhat, és emiatt a szoptatás akadályozott.

Ha kezd elmaradni, pangani az anyatej, de az édesanya szeretné ezt a folyamatot visszafordítani; vagy dolgozni jár, és nem tud mindig szoptatni; vagy esetleg már teljesen megállt az anyatej képződése, akkor a szoptatási időkben (napi 4-6-szor) történő mellszívós stimulálással (mellenként kb 7-7 percig) az anyatej termelődése bizonyos esetekben újraindítható, az anyatej termelődése normálizálható. Ilyen esetekben mindig kérje ki a védőnő és orvosa tanácsát.

A baktériumok elszaporodását leginkább így akadályozhatja meg:

 • a lefejt tejjel azonnal megeteti gyermekét, miután a tejet a készülékkel lefejte,
 • azonnal tejtárolóba önti és eltárolja a hűtőben max. 48 órára 4°C-on, vagy a fagyasztóban max. 3 hónapra, -18°C-on.

 

 • Márka
  Chicco
  Termék típus
  Kismamáknak - Mellszívó
  Ár
  30.000-40.000 Ft
  Cikkszám
  CH0091990
Webáruház készítés