Termék részletek


Kéz- és lábszobor készítő készlet kiscsomag

Raktáron, azonnal átvehető
Raktárkészlet: VAN
Kéz- és lábszobor készítő készlet kiscsomag
2 990 Ft
Szállítási költség:
990 Ft
A termék raktáron van.:
Pilisvörösvár

Kéz- és lábszobor készítő készlet kiscsomag

A KezesLábas készleteket azért fejlesztettük ki, hogy bárki számára elérhető legyen a szoborkészítés öröme akár saját otthonában is.

 

Kis készlet, 0-3 éves korig 1 szoborhoz               
tartalma:
- 1 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag*
- 1 csomag szobrászati gipsz az öntéshez**
- keverő edény maga a vödör
- keverő lapát
- fa talapzat
- használati utasítás

 

* Emberi egészségi veszélyek: Az 1999/45/EK. számú irányelv és annak módosításai szerint a készítmény nincs veszélyes anyagként besorolva. Ez a termék az EU törvénykezés szerint nincs besorolva.
Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!


Használata egyszerű. A mintalevevő port vízzel összekeverjük. Ebből egy tejfől szerű illatos és langyos massza lesz. Ebbe merítjük a gyermek kezét vagy lábát. 30 másodperc alatt az anyag gumi állagúvá köt, melyből - mint egy gumicsizmából - könnyedén kihúzható a végtag. Ezután gipszet keverünk és kiöntjük az így kapott mintát. 24 óra mulva az öntőformát szétszakítva kezünkben tarthatjuk a kész szobrot.

 

 

 

 • Termék típus
  Ajándék
  Ár
  2.000-5.000 Ft
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  BN05
  Státusz
  Raktáron, azonnal átvehető    
Webáruház készítés