Termék részletek


Nosiboo Pro Orrszívó - Pink

ÚJ
Raktárkészlet: VAN
Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
 • Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
 • Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
 • Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
 • Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
 • Nosiboo Pro Orrszívó - Pink
43 990 Ft
Készlet:
Készleten, azonnal átvehető
Szállítási díj:
INGYENES
Kiszállítás:
2 munkanap

Nosiboo Pro Orrszívó - Pink

Egy tökéletes gyermekbarát orrszívó, mely egyszerűen kezelhető és felhasználóbarát készülék.

 

A gyermekbarát elektromos orrszívó. A Nosiboo Pro egy prémium kategóriás orvostechnikai eszköz- A Nosiboo Pro egy prémium kategóriás orvostechnikai eszköz, amely kényelmesen, gyorsan, és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot. A rugalmas, szabadalmaztatott Colibri fejnek, valamint a gyors és hatékony szívóerőnek köszönhetően az eszköz nem irritálja az orrnyálkahártyát, mely kényelmesen, gyorsan, és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot.

A termékfejlesztési fázisban szorosan együttműködtünk fül-orr-gégész szakemberekkel, hogy olyan orrszívót fejleszthessünk, amely minden egészségügyi tényezőt szem előtt tart.

Mérnökeink keményen dolgoztak, hogy egy olyan eszközt alkossanak, amely megkönnyíti az édesanyák és a picik életét egyaránt. Így született meg a Colibri fej. A fej az eszköz egyetlen tisztítást igénylő része az orrszívás után. Könnyen szétszedhető és folyóvízben elmosható.

A Nosiboo törődik a használóival. Ezért kizárólag olyan alapanyagokat használunk, amelyek teljes mértékben ártalmatlanok az emberi szervezetre. Ezt szigorú és alapos teszteléssel biztosítottuk.

A picik nem mindig tudják, hogy anyukáik csak a legjobbat akarják nekik, amikor kiszívják az orrukból a váladékot. A Nosiboo Pro kedves designja kiválóan alkalmas arra, hogy elvonja a kis betegek figyelmét az orrszívásról.

Minden baba és minden megfázás más, ezért láttuk el a Nosiboo Pro-t szabályozógombbal. A szívóerő a gyerekek korának és az orrváladék sűrűségének megfelelően beállítható. És, ahogy mindig, első a biztonság! A maximális szívóerőt fül-orr-gégészek állapították meg, hogy garantálni tudjuk, hogy a túlzott vagy nem megfelelő használat esetén se történhessen sérülés.

Miért használjuk?

 • Újszülöttkori légzésbiztosítás

Az újszülöttek nem tudnak a szájukon át lélegezni. Emiatt nagyon fontos az orrlégzés fenntartása, hiszen nem tud a kicsi levegőt venni, aludni és enni sem eldugult orral.

 

 • Az újszülöttek kb. 6 hónapos korukig csak az orrukon keresztül kapnak levegőt. Eldugult orral nem tudnak megfelelően lélegezni, ennek következtében nem biztosított a kielégítő oxigénellátás.

 

 • Szájon keresztül nem kapnak elegendő levegőt, így nem tudnak mélyen aludni, cumizni és szopni.

 

 • Szülőként kötelességünk az orrlégzés biztosítása, hiszen a csecsemők még nem tudják kifújni az orrukat.

 

 • Az orrszívással felszabadítjuk a légutakat, és megteremtjük a nyugodt pihenés és táplálkozás feltételeit.

 

 • Kisgyermekkori felső légúti betegségek

A kisgyermekek megfázás vagy betegség esetén még nem tudják megfelelően kifújni az orrukat. Emiatt az orr melléküregekben rekedt váladék felülfertőződhet, ami komoly betegségeket okozhat. Az orrváladék eltávolításával számos betegség megelőzhető, és elkerülhető a gyógyszeres kezelés.

 

 • Kisgyermekkorban évente 5-6 alkalommal is előfordulhatnak náthás panaszok. Ilyenkor a fokozottan termelődő váladék az arc melléküregeiben felgyülemlik, ez pedig számos betegség forrása lehet.

 

 • Helyes orrszívással az arcüregből, az alsó orrüregből és a rostasejtek felől is el tudjuk távolítani a váladékot. Megelőzhetjük a nátha súlyos szövődményeinek kialakulását, felgyorsíthatjuk a gyógyulást, és elkerülhetjük a gyógyszeres kezeléseket.

 

 • Orrfújással nem távozik a váladék, mert az arcüregek anatómiája és a fogak növekedése miatti orrgaratmandula-megnagyobbodás ezt nem teszi lehetővé.

 

 • A gyerekek nagy része a megnagyobbodott orrgaratmandula miatt nem tudja kifújni az orrát, ami komoly problémákhoz vezethet a légzésben és a fülkürt működésében. A gyerekek fülkürtje sokkal rövidebb, lefutása meredekebb, így az orrváladék akadály nélkül bejuthat a középfülbe.

 

 • Könnyen kialakulhat középfülgyulladás, és vezetéses halláscsökkenés, ami a hangképzésre és beszéd fejlődésére is káros hatással van.

 

 • Az orrlégzés károsodása kihat a gyermekek beszédhangjára is, az egyénre jellemző beszédhang kellemetlen orrhangzássá alakul.

 

 • A közösségbe kerülő gyerek nehezen tud megbirkózni a többiektől elkapott fertőzésekkel. Egyik hurutos betegség követi a másikat. Az állandó szájlégzés torokfájást, köhögést és a hörgőutak gyulladását okozhatja.

 

A gyermekkori allergiás jellegű tünetek sikeresen csillapíthatók az orrszívó és fiziológiás sóoldat együttes használatával.

 

 • Allergiás jellegű tünetek már kiskorban is előfordulhatnak. Ilyenkor a tüsszögés, szemviszketés mellett a melléküregek nyálkahártyája megduzzad és rengeteg váladékot termel. A váladék az orrüreg felső részéből orrfújással eltávolítható, de az arcüregekbe visszafolyik és az arcüreg anatómiája miatt nem tud távozni. Az ott pangó nyákos váladék táptalaj a baktériumok és vírusok számára, emellett akut melléküreg-gyulladást okozhat.

 

 • A fiziológiás oldattal együtt alkalmazott orrszívással eltávolítjuk a melléküregekben pangó allergén váladékot és átmossuk az orrot. Ezzel elkerülhetjük a felülfertőződést és csillapíthatjuk az orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel járó tüneteket.

 

 • A természetes fiziológiás oldat és az orrszívás kombinációjával csökkenthető a gyógyszeres kezelések száma és a non-steroid orrspray-k alkalmazása.

 

 

 

 • Márka
  Nosiboo
  Termék típus
  Babaápolás - Orrszívó
  Ár
  40.000-50.000 Ft
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  NO-01-02
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés