Új jelszó kérése
Termék részletek


Pannol Tetra típusú -8 db- fehér textilpelenka, 70 X 70 cm

Raktáron, azonnal átvehető
Raktárkészlet: VAN
Pannol Tetra típusú -8 db- fehér textilpelenka, 70 X 70 cm
 • Pannol Tetra típusú -8 db- fehér textilpelenka, 70 X 70 cm
2 490 Ft
Egységár: 311 Ft/db
Szállítási költség:
990 Ft
A termék raktáron van:
Budapest

 

Tetra típusú 8 db fehér textil pelenka

Mérete: 70 X 70 cm

Csomag tartalma: 8 db pelenka

A pelenkák minden oldala szegett, amely hosszabb élettartamot eredményez.

A mosás maximális hőmérséklete 95ºC lehet. A klóros fehérítés megengedett, de csak hidegen és higított oldattal.

Mire kell a textilpelenka?

Textilpelenkát minden anyuka használ!

Napjainkban egyre kevésbé használjuk ugyan a nevéhez hűen, hiszen az eldobható pelenkák elterjedése óta egyre kevesebben pelenkáznak vele, ennek ellenére nem hiányozhat egyetlen babaszobából sem. Amíg a baba felcseperedik, számtalan dologban nyújt segítséget ez a régi, jól bevált, kis „textildarab”.

Legyen az anyatejjel vagy tápszerrel táplált csecsemő, az evés után a csecsemő bukik. Jó szolgálatot tesz ilyenkor a textilpelus. A büfiztetés alkalmával védelmet nyújt a baba és a mi ruhánknak, vagy az ágyneműnek. A felbukott táplálékot is ezzel töröljük le. A babáknál fontos a higiénia! Ha már egyszer ilyen módon használtuk a pelust, megy a mosásba! A bukásra hajlamosabb csecsemőknél célszerű több pelenkát vásárolni.

De nem csak az etetésnél vesszük jó hasznát a textilpelenkának! Sokan rakják a kiságyba vagy a babakocsiba a kicsi feje alá. Fogzás során megvédi a lepedőt, a kocsi huzatát a kicsorgó nyáltól, nem is beszélve arról, hogy így a baba arca mindig nagyon tiszta felülettel érintkezik. Sétánál a babakocsira terítve remek napellenző. Szellős, átengedi a levegőt. Ha orvoshoz, védőnőhöz megyünk a levetkőzetett csecsemő alá teríthetjük.

Sokan használják a fürdetéshez is. A legkisebb apróságok bőre rendkívül érzékeny! A frottír anyagból készült törölközők esetleg sérthetik a baba bőrét, viszont biztosan nagyon kíméletesek leszünk, ha a vizet a textilpelenkával itatjuk le kisbabánk testéről.
De a textilpelenkával nem csak közvetett módon, hanem közvetve is örömet okozhatunk gyermekünknek. Hiszen szinte minden gyermek imádja morzsolgatni elalvás előtt, vagy simizni vele arcocskáját. Nemhiába kap számtalan családban nevet is a szeretett textilpelenka. Sőt! A babák olyannyira ragaszkodhatnak hozzá, hogy egyetlen percre sem hajlandóak megválni tőle. Ismerek anyukát, aki csak éjszaka tudja kicsempészni a pelust a kiságyból egy alapos mosásra.
És, ha valakit még mindig nem győztünk meg a textilpelenka felhasználhatóságának sokszínűségéről, íme még egy érv: ha már nem elég fehér, vagy elszakadt, remek portörlő rongy!

 • Termék típus
  Babaápolás - Pelenka, Textilpelenka
  Ár
  2.000-5.000 Ft
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  p8
  Státusz
  Raktáron, azonnal átvehető    
Webáruház készítés