Termék részletek


Philips Avent Dect digitális monitor SCD630

Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól
Philips Avent Dect digitális monitor SCD630
72 990 Ft
Szállítási költség:
INGYENES

 

Philips Avent Dect digitális monitor SCD630

Legyen mindig gyermeke közelében
A-FHSS technológia – a biztonságos és személyes megoldás

 
Személyes és biztonságos (A-FHSS)
3,5”-es színes kijelző, 2x-es nagyítás
Altatódalok, éjszakai fény és hőm.
Beszéd és rezgő üzemmód
 
Személyes, biztonságos kapcsolat az adaptív FHSS technológiával Az egyedülálló kézibeszélő-párosításnak köszönhetően személyes és biztonságos a kapcsolat a gyermekével. Az új Adaptív FHSS (frekvenciaugrásos szórt spektrum) technológia révén minimális az interferencia.
 
Nagy felbontású, 3,5"-es képernyő, kristálytiszta éjjellátó funkcióval Figyelje kisbabáját éjjel-nappal a kristálytiszta infravörös éjjellátó funkció segítségével, amely a sötétben automatikusan bekapcsol. Élvezze nagy felbontásban, különösen nagy 3,5”-es színes kijelzőn, ahogy gyermeke békésen alszik. A 2-szeres digitális nagyításnak és a pásztázási funkciónak köszönhetően még nyugodtabb lehet, mivel láthatja gyermeke minden tevékenységét .
 
Energiatakarékos ECO mód, csatlakoztatási kijelzéssel Az ECO-mód bekapcsolásával csökkentheti az energiafogyasztást a gyerekszoba csendesebb időszakai alatt, miközben az egyedülálló csatlakoztatási kijelzésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy kapcsolatban van gyermekével. Az ECO mód kikapcsolja az audio- és videojelek átvitelét, és az egységek csak akkor csatlakoznak, ha a baba hangot ad ki.
 
Figyelje a baba szobájának hőmérsékletét Az egyéni riasztás beállítását lehetővé tévő hőmérséklet-érzékelővel figyelemmel kísérheti a baba szobájának hőmérsékletét. A kisbabák nem képesek a felnőttekhez hasonló mértékben testhőmérsékletük szabályzására, így a hőmérséklet enyhe változása is nyugtalanná teheti őket. Az egyénileg beállított hőmérséklet-érzékelő a szülői egység digitális kijelzőjén keresztül azonnal jelzi, ha a baba szobájában a klíma megváltozik.
 
Akár 300 méteres hatótávolság
 
Szóljon gyermekéhez 
Néha a kisbabákat egyedül a szülő megnyugtató hangja csendesíti le. A nélkülözhetetlen válasz funkció egyetlen gombnyomással bekapcsolható, így otthona bármely pontjáról szólhat gyermekéhez.
 
Rezgő riasztás 
Szabja személyre a riasztási beállításokat, a szülői egység halk és finom rezgései szolgáltathatják az értesítést.
 
Hallgassa a babát tiszta hanggal
Minden apró kacagást és gőgicsélést tökéletesen tisztán hallhat. Nemcsak láthatja gyermekét, hanem kiváló minőségű, kristálytiszta hangon hallhatja is.
 
3 hangszintjelző fény és csatlakoztatás-jelzőfény
Három hangszintjelző fény jelzi a babaszobában lévő hangszintet még akkor is, ha a szülői egység le van némítva. A csatlakoztatás-jelzőfénnyel Ön mindig tudja, hogy a figyelőegység hatótávolságon belül van-e, illetve hogy csatlakoztatva van-e. A szülői egység jelez, ha a figyelőegység hatótávolságon kívül van, vagy ha alacsony a töltöttség, ezáltal mindig kapcsolatban lehet gyermekével.
 
Kiemelkedően hosszú működési idő az éjszakai felügyelethez
A kényelmesen használható, tölthető szülői egység akár 10 órányi figyelemmel kísérést biztosít vezeték nélkül.
 
Válassza a környezetének legmegfelelőbb hangerőt
Lehetővé teszi a bébiegységen található mikrofon érzékenységének beállítását. A mikrofon érzékenysége azt határozza meg, hogy a bébiegység mekkora mértékű zajszintet érzékeljen – vagyis például hogy az egység csak a baba sírására kapcsoljon be, a gügyögésére ne.
 
 A termék leírása letölthető itt.
 • Márka
  Avent
  Termék típus
  Bababiztonság- Légzésfigyelő, Bébiőr
  Ár
  70.000-80.000 Ft
  Cikkszám
  SCD630
  Státusz
  Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól    
Webáruház készítés