Termék részletek


Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz

Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól
Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
 • Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz
27 990 Ft
Szállítási költség:
INGYENES

 

Reer IP BabyCalm bébiőr okostelefonhoz

 

Megbízható kapcsolat a gyermekével

Gyermekeik biztonsága és jóléte a szülők első számú prioritása. Különösen mindig azt szeretné tudni, hogy a gyerek jól érzi magát, amikor az ágyban van. Mivel nem tudja folyamatosan megfigyelni a gyermek alvását, szükség van valami megbízható ellenőrzésre. 
Az IP BabyCam segítségével állandó kapcsolatban marad a gyermekével, és tájékoztatást kap a jólétéről. Ez ad egy ablakot a gyermek szobájába, és lehetővé teszi, hogy pihenjen, anélkül, hogy zavarja a gyermek értékes alvását.

Biztonságos kapcsolataz IP technológiával

Az IP technológiával történő digitális átvitelnek köszönhetően biztonságos hozzáférést biztosít a BabyCamhoz bárhol a világon. Az összes adat titkosítva van és elküldte mobileszközére. Az egyedülálló fényképezőgép azonosítóval és az Ön által választott jelszóval az adatait harmadik felek ellen védik. Az IP-technológiának köszönhetően nincs korlátozás a baba monitor hatótávolságánál, és a mobilkészülék fogadásakor mindig élvezheti a világos átvitelt.

Egyszerű beállításegy ingyenes alkalmazással

Ahhoz, hogy a mobilkészüléket az IP BabyCam szülőként használhassa, az operációs rendszertől függően először le kell töltenie az ingyenes alkalmazást az App Store-ban vagy a Google Playen. Csatlakoztathatja az IPCam készülékét néhány kattintással, majd elindíthatja az átvitelt. Több kamerát is csatlakoztathat az okostelefonhoz. A fényképezőgép az adatokat több mobil eszközre is elküldi. Így például a nagyszülők szemmel tarthatják a gyermeket, mivel alszik. 
Az alkalmazás használható okostelefonokkal és táblagépekkel.

Alacsony sugárzási szinta mozgás és a zajaktiválásnak köszönhetően

Az átvitel akkor kezdődik, amikor az alkalmazás aktiválva van az eszközön, és az IPCam be van kapcsolva. Az átvitel megkezdődik, de nem lesz megszakítás nélkül. Ha a kamera nem észlel semmilyen tevékenységet, az IPCam készenléti módba kapcsol, így csökkentve a sugárzást. Amint a gyermek mozog, vagy a kamera érzékeli a hangot, automatikusan bekapcsol és képeket küld az okostelefonra. Azokat a telefonra küldjük push-értesítésekként. Beállíthatja azt a zajszintet, amelyen a fényképezőgépnek el kell indítania az adást.

Kristálytiszta kép és video átvitel és felvétela HD felbontásnak köszönhetően

Az IP BabyCam nagyfelbontású kamerával rendelkezik, és kristálytiszta képet és videót továbbít. A telefonra továbbított képeket bármikor elmentheti, és bármikor megnyithatja őket. Ha alapos megfigyelést szeretne tartani a gyermeke számára, akkor a képet 4x-es digitális nagyítással (az alkalmazáson keresztül irányítható) további részletekkel tekintheti meg.

Gyengéd nyugtatóa kétirányú intercom funkcióval

A szülő hangjának ismerős hangja gyakran lecsillapítja a csecsemőt. Az IP BabyCam beépített hangszórónak köszönhetően az alkalmazás segítségével közvetlenül beszélhet a gyermekével. Ez lehetővé teszi, hogy megnyugtassa gyermeke a nappaliból, vagy ahogy az úton jár az óvodába.

Tartsa szemmel a gyermeke sötétbenaz automatikus éjjellátó funkciót

Az IP BabyCam infravörös technológiát alkalmaz, hogy kiváló minőségű képet nyújtson, még akkor is, ha sötét van a gyermek szobájában. Ez lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy a gyermek valóban alszik vagy ébren van az ágyban. A nappali és éjszakai nézet közötti váltás automatikusan bekövetkezik.

Pontos beépítés a tökéletes nézetekhezpraktikus gömbcsuklóval és falra szerelhető

A fényképezőgép rugalmas, forgatható és dönthető gömbcsuklója 110 fokos látómezőt biztosít. Ez a panorámás kilátás lehetővé teszi, hogy megnézze az egész szobát, és mindig szemmel tartsa gyermekét. Az alap és a fali tartónak köszönhetően az IPCam könnyen felszerelhető falra vagy mennyezetre, vagy egy asztalhoz.

Termék leírás:

digitális átvitel - IP technológia
korlátlan tartományban
közvetlen átvitel a mobilkészülékre
könnyű és gyors telepítés az App segítségével (App ingyen elérhető az AppStore vagy a Google Playen)
kompatibilis az okostelefonokkal és a tablettákkal
intelligens, állítható mozgás és zajérzékenység
nagy felbontású HD-kamera kristálytiszta kép- és videoátvitelhez
automatikus éjjellátó funkció
kétirányú audio intercome funkció
4x digitális zoom az App segítségével
kép és videofelvétel
incl. falra szerelhető
Tartalom: 1x IP BabyCam, 1x USB tápegység, 1x USB töltőkábel, adapter falra szereléshez

 

 • Márka
  Reer
  Termék típus
  Bababiztonság- Légzésfigyelő, Bébiőr
  Ár
  20.000-30.000 Ft
  Cikkszám
  390-781
  Státusz
  Rendelhető-Kérjük érdeklődjön munkatársunktól    
Webáruház készítés