Termék részletek


Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben

Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
 • Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
 • Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
 • Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
 • Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
 • Scamp biztonsági övterelő fekete-beige színben
9 990 Ft
Készlet:
Rendelhető : 2-5 munkanap
Szállítási díj:
990 Ft

 

 

 

 

Scamp biztonsági övterelő várandós kismamák számára egy kicsit más, mint a jelenleg piacon lévő, hasonló termékek. A más gyártók által készített övterelőt saját elképzeléseink alapján továbbfejlesztettük.

A fejlesztés legfontosabb szempontjai:
- még nagyobb biztonság a baba és a terhes anya számára,
- még nagyobb kényelem,
- tartósság,
- könnyebb kezelhetőség,
- még szebb küllem.

 

A Scamp biztonsági övterelő funkcióját tekintve megegyezik néhány, már piacon lévő, hasonló termékkel: az autó bekapcsolt állapotban lévő biztonsági övének combon áthaladó részét az anya két lába közé húzza. Ezáltal megakadályozza, hogy egy esetleges baleset során a pocakon áthaladó öv a magzatban kárt tegyen.

Miben más a Scamp övterelő? Mi a Scamp fejlesztés eredménye?
- a termék nem tartalmaz gumis alkatrészeket. Az erős, nem rugalmas hevederek tökéletes fix tartást biztostínak. Erős külső behatás hatására sincs nyúlás, továbbá a gumi hosszú idő alatt bekövetkező esetleges elöregedése is kiküszöbölésre kerül.
- fontos, hogy az autó biztonsági övét lehúzó heveder hossza a test méretére igazítható, hiszen nem vagyunk egyformák. A heveder hosszúságának beállításával tehát a fixálás pontosan ott történik, ahol arra szükség van, beszéljünk akár vékony, vagy akár molett használóról.
- a felhasznált csatok bevizsgált tartozékok, csakúgy mint a technikai varratok és felhasznált nagyon strapabíró anyagok.
- használható ISOFIX rendszerrel rendelkező és ISOFIX rendszerrel nem rendelkező gépkocsik esetében is. Ezáltal használható az autó hátsó ülésein is.

A Scamp Párnás biztonsági övterelőt a magyarországi TÜV Rheiland-KTI Kft. vizsgálta a termék funkcionális megfelelősége tekintetében. A kiadott szakvélemény szerint:
"A magzatvédő hevederterelő alkalmas az öl heveder megfelelő helyzetbe állítására, és ott tartására. A biztonsági öv megfelelőműködésére semmiféle káros befolyást nem gyakorol. Kezelése egyszerű, a használó komfort érzetét nem rontja."
Jegyzőkönyv szám: B-10305/13.
 
Kényelem
- A nagyobb kényelmet egyrészről a "biztonságnál" említett testre alakíthatóság biztosítja.
- Az első használatot követő további használatok során a beállítás még gyorsabb, pillanatok alatt elvégezhető.
- A Scamp övterelőt a gépkocsi üléséről nem kell eltávolítani akkor sem, ha az autót több vezető - apa, anya - használja.
A Scamp övterelő anyaga szellős légáteresztő un. AIRNET anyag. Használója nagy melegben sem izzad hozzá, komfortos érzetet biztosít.
Tartósság
Az övterelő minőség ellenőrzését  ÉMI-TÜV SÜD Kft. végezte a következő szempontok szerint:
- kopásállóság,
- varrat szakítóerő,
- a biztonsági övterelő rögzítő csatjára gyakorolt kioldóerő nagysága,
- a biztonsági övterelő patentjára gyakorolt kioldóerő nagysága,
- színtartósság dörzsölés, mosás és fénnyel szemben,
- AZO (rákkeltő) színezéktartalom.
Design
- Nem elhanyagolható szempont a szép, a gépjármű stílusához is igazodó küllem. A megfelelő színváltozat kiválasztásával szinte a gépkocsi tartozékává válik a termék. Fontos, hogy az apukák se akarják az első adandó alkalommal eltávolítani az övterelőt a közösen használt autóból, mert esetleg nem illeszkedik a gépkocsi kinézetéhez, vagy mert túlságosan nőiesnek ítélik.
- Fontos, hogy az övterelő sok idő múlva is szép maradjon. Az övterelőt 1 éven keresztül teszteltük kismamák közreműködésével télen-nyáron. Az övterelő a hosszú használat során sem gyűrődött, nem bolyhosodott, megtartotta újszerű állapotát.
 • Márka
  Scamp
  Termék típus
  Kismamáknak - Övterelő
  Ár
  5.000-10.000 Ft
  Cikkszám
  PSBAbeige
Webáruház készítés