Új jelszó kérése

Termékek


Philips AVENT NATURAL 260 ml cumisüveg BPA mentes (PP)
Philips AVENT NATURAL 260 ml cumisüveg BPA mentes (PP)

 

Philips AVENT  NATURAL 260 ml cumisüveg BPA mentes (PP)

 

 

Jellemzői:

 

 

 

Természetes mell-érzet az etetőcumi széles, mellbimbó alakjának köszönhetően

 

A széles, mell alakú etetőcumi természetes mell-érzetet biztosít, ami az etetőcumit nagyon hasonlóvá teszi a mellhez. Ez megkönnyíti azt, hogy gyermeke felváltva tudjon szopni és cumisüvegből enni.

 

 

 

 

 

 

Egyedülálló és kényelmes szirmok a nagyon puha és hajlékony cumi

 

Az etetőcumin lévő szirmok növelik a cumi puhaságát és rugalmasságát, valamint nem engedik azt összetapadni. Gyermeke elégedettebb lesz az etetés után.

 

 

 

 

Fejlett, hasfájást csökkentő rendszer, innovatív ikerszeleppel

 

Az innovatív, kétszelepes kivitel úgy csökkenti a hasfájást és a teltségérzetet, hogy a levegőt az üvegben tartja, és nem engedi a baba hasába jutni.

 

 

Ergonomikus kialakítás a maximális kényelem érdekében

 

Különleges alakjának köszönhetően a cumisüveg könnyen megtartható és minden irányból kényelmesen megfogható, még a csecsemő apró kezeivel is.

 

 

 

 

A cumisüveg BPA-mentes

 

Az új Philips AVENT Natural cumisüveg PBA-mentes anyagokból (polipropilénből) készült.

 

 

 

Kompatibilis a Philips AVENT termékválasztékkal

 

Az új Philips AVENT Natural cumisüveg kompatibilis a Philips AVENT termékekkel, kivéve a Hagyományos üvegeket és pohárfogantyúkat. A Natural cumisüvegeket ajánlatos kizárólag Natural etetőcumival használni.

 

 

 

 

 

 


A Natural cumisüveg a leginnovatívabb és legfejlettebb cumisüvegünk, amely segítségével a cumisüveges táplálás még természetesebbé tehető a baba és az Ön számára. Ez az üveg tökéletes azok számára, akik szoptatást terveznek, mivel segítségével a baba egyszerűen képes kombinálni az anyamellből és az üvegből való táplálkozást. A babája mindig élvezheti az Ön anyateje nyújtotta előnyöket, akkor is, ha Ön éppe nincs a baba mellett.

 

 

 

Egy felmérés szerint 10 babából 9 könnyedén elfogadja a Natural etetőcumit, amikor a Natural cumisüveget adjuk a kezébe. A széles, mellhez hasonló formájú etetőcumit úgy alakították ki, hogy segítse a baba természetes ráharapását. Az etetőcumin belül speciális, kényelmet biztosító „szirmok” növelik a lágyságot és a rugalmasságot – nem fog behorpadni, egyen akármilyen lelkesen is a baba.

 

 

 

A természetes ráharapás érdekében a mellhez hasonló formájú etetőcumival, az egyedülálló, kényelmet szolgáló szirmokkal és az innovatív, hasfájás elleni rendszerrel ez az eddigi legtermészetesebb cumisüvegünk!

 

 

 

 Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés