Ingyenes Kismamacsomag

Főkategória >Ingyenes Kismamacsomag

 

 

Ingyenes csomag kismamáknak

Átvehető üzletünkben

 

Szóróanyagok, kreatív szóró ajándékok, edukációs anyagok, termékminták melyek információi elősegítik a várandósság idejét és a kisbaba megszületését.

A csomag tartalma folyamatosan változhat.

 

 

 

 

"Kisbabám lesz- A csoda benned van
„A döntés meghozatala, hogy anyává válj, semmihez nem mérhető:örök időre vállalod, hogy a szíved szüntelenül a testeden kívül őrködjön valaki fölött.”
Először is engedd meg, hogy az elsők között gratuláljunk és nagyon sok boldogságot kívánjunk születendő kisbabádhoz. Egy nagyon szép út előtt állsz, hiszen attól a pillanattól kezdve, hogy a terhességi teszten meglátod a két csíkot , valami örökre megváltozik benned.

A lelked és a tested szépen lassan, napról-napra, hétről-hétre folyamatosan hangolódik arra az állapotra, amit úgy hívnak ANYASÁG. 

Törekedj arra, hogy a kilenc hónap alatt minél jobban átéld a benned zajló csodát. Hiszen egy kiegyensúlyozott, boldog mamának a babája is boldog lesz. Vigyázz magadra! Táplálkozz egészségesen, ne idegeskedj és olyan dolgokkal fogalakozz, amelyek során pozitív élmények érnek. Tartózkodj minél többet a szabadban. Merülj el a természet szépségében, változásában, lassítsd le a pillanatokat, mert a baba érkezése után jó ideig nem lesz időd magaddal foglalkozni.
A várandóság az édesapák számára megfoghatatlan állapot. A testedben és a lelkedben zajló változásokat ők is szeretnék megérteni, ezért figyelj leendő gyermeked apjára is. Bátran oszd meg vele érzéseid, kérd meg, hogy kísérjen el a vizsgálatokra, ez talán neki is segít felkészülni az életre szóló feladatra.
Ám a semmihez sem fogható öröm mellé egyfajta szorongás is társul. Ez természetes. Minden kismama aggodalmaskodik. Bizonytalan, mert nem tudja pontosan , hogy mit kell éreznie. Főleg , ha az első gyermekét várja, de sok többgyermekes nő számolt be arról, hogy nem volt két egyforma terhessége.
„ Vajon nem túl erős a hányingerem? Normális az, hogy állandóan fáradtnak érezem magam? Miért szúr a hasam? Miért nem érzem, hogy rúg? Miért rúg ilyen sokat?- megannyi kérdés, amire folyamatosan választ szeretnél kapni. Faggatod a környezetben levő kismamákat. Állandó telefonkapcsolatban vagy az anyukáddal vagy a barátnőiddel. Úgy érzed, hogy akkor lennél a legnyugodtabb, ha az orvosod minden reggel és este megvizsgálna, és közölné, hogy minden a legnagyobb rendben.
A Welcome Baby várandós csomag ebből a célból készült el. Számos szóróanyag, információ, termékminta segítségével szeretnénk a várandóság idejét és a kisbaba születését elősegíteni, megajándékozni.
Kívánjuk, hogy elkövetkező hónapokban a lehető legnagyobb nyugalomban és egészségben teljenek, hogy abban a pillanatban , amikor világra jön a kisbabád, vele együtt egy boldog anya is születhessen."

Írta : Takács Gabriella két gyermek édesanyja és újságíró

 

 

 


Nincs ilyen termék.

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Egyéb termék adatok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

Webáruház készítés