Termék részletek


Chicco Mammy Szülés utáni betét 30 db

Raktárkészlet: VAN
Chicco Mammy Szülés utáni betét 30 db
 • Chicco Mammy Szülés utáni betét 30 db
 • Chicco Mammy Szülés utáni betét 30 db
2 390 Ft
Egységár: 80 Ft/db
Készlet:
Készleten, azonnal átvehető
Szállítási díj:
990 Ft
Kiszállítás:
2 munkanap

 

Chicco szülés utáni betét 30db

Ez a szülés utáni egészségügyi betét speciálisan a véralvadék, szövettörmelék, méhseb váladék felfogására készült. Közvetlenül a szülés utáni két órában erős, darabos váladékozásra kell számítani, főleg normál hüvelyi szülés esetén. Akár 6-8 betétre is szükség lehet ebben a két órában! A váladék darabosabb és nagy része 2-4 nap alatt távozik. A szülőszobáról kikerülve a kórházban tartózkodás alatt napi 4-5 betétcsere javasolt. Higiéniai okokból cserélje sűrűn a betétet, nehogy a gátseb elfertőződjön! A váladékozás egyre enyhébb lesz a 3-4.napra, de a gyakori betétcserét ne hanyagolja el a kórházi napok alatt!

A 30 db betét lefedi a kórházban töltött napok igényét (általában 3 nap), valamint az első otthon töltött éjszakákat, amikor még szükség lehet a speciális betétre.

 • a gátvarrat nem akad bele a nem-szőtt anyagú felületnek köszönhetően
 • nem csúszik el a betét, mert kellően hosszú
 • nem folyik túl a váladék és így nem lesz foltos hátul és elöl a hálóing
 • a betét hossza 38 cm, hogy fekvő pozícióban nagyon biztonságos legyen a sok váladék ellenére is
 • a felső vattaréteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fertőzés esetén fontos információt ad az orvosnak!
 • az abszorbens golyók megkötik a lefelé áramló váladékot a vattaréteg alatt

A szülés után azonnal megkezdődik a szervezet tisztulása erős váladékozással. Ez a szülésbetét, más néven Chicco Mammy szülés utáni betét, speciálisan a szülést követő egy hétre készült.

A szervezet tisztulása akár 4-6 hétig is eltart. Az erős váladékozást (pár nap) egyre kevesebb mennyiségű és tisztább, halványabb színű, vizesebb, nyákosabb jellegű váladék követi (akár 4 hétig is). 

Császármetszés szülés esetén sok nyákos váladékot eltávolítanak a méhből, ezért császárszülés esetén kevesebb váladékra lehet számítani, mint normál szülés esetén. 

Hüvelyi szülés esetén az első 3 napban távozik a legtöbb váladék, majd kb. 4-5 hét leforgása során a váladék egyre halványabb színű, folyósabb,nyákosabb állagúvá válik, majd hetek múlva megszűnik.

A szülés körüli higiénia indokolttá teszi, hogy speciális egészségügyi betétet használjon szülés után minden nő, legalább az első héten, amíg a váladékozás erősebb. 

Kifejezetten szülés utánra kifejlesztett betétre van szükség, tehát ne vásároljon vizeletcsöpögés felfogására készült inkontinencia betétet vagy hétköznapi - pláne vékony és kicsi - intimbetétet, menstruációs betétet, mert ezek kapacitása, mérete, vagy felső felülete nem a szülési váladék felfogására és nem a gátsebhez lett megtervezve.

 

Hogyan használja a Chicco szülésbetétet?

 • A szülőszobára vigye magával. Akár 6-8 betétet is elhasználhat az első 2 órában, közvetlenül a szülés után!
 • Amikor már a pihenőszobában van ismét, a szülésbetétet cserélje az első 3-4 napban (a kórházi napokban) naponta 3-4-5-ször.
 • Tisztasági és higiéniai okokból akkor is cseréljen betétet, amikor a váladékozás már jelentősen csökkent.
 • Ez a betét nagyon kedvelt az otthon töltött első néhány éjszakán is. 

Kiszerelés: 30 db / csomag 

Felső réteg 100% vattábólkészült. A vatta nem módosítja a váladék színét, szagát, állagát, így egy esetleges fertőzés esetén pontos információt adhat az orvosnak.

Középső rétege szuperabszorbens golyócskákat tartalmaz, melyek rendkívül sok váladékot képesek megkötni, kocsonyás állagúvá alakítva azt!

Alsó rétege folyadékelvezető cellulóz, a betét megfelelő kihasználtsága érdekében. 

Chicco Eldobható alsó: 

A szülés utáni betétet a kórházban viseljük egyszerhasználatos eldobható alsóval vagy 1-2-szer kimosható nechálós alsóval.

 

 

 • Márka
  Chicco
  Termék típus
  Kismamáknak - fehérneműk, higiénia
  Ár
  2.000-5.000 Ft
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  CH001143
Webáruház készítés